24x7.lt
Kaip kovoti su kojų prakaitu?Itin stipriai prakaituojančios kojos gali sukelti ne tik estetinių, bet ir fiziologinių bėdų. Netinkama higiena, sintetinių medžiagų kojinės ar per maži batai ne tik gali paintensyvinti prakaitavimą, bet ir sukelti nemalonių ligų, pavyzdžiui, kojų ar kojų nagų grybelį. Tad ką daryti, kad nemalonus kojų kvapas daugiau nekeltų diskomforto ir neišsivystytų į nemalonias ligas, pataria tinklalapio besthealthmag.ca ekspertai.
daugiau
Žalingi įpročiai, trukdantys būti laimingiemsSavo laimę kuriame patys ir kiekvieną dieną patys pasirenkame, ką jausti – pilnatvę ar nerimą. Čia reikėtų atsakyti sau į klausimą, kodėl esame būtent tokie, kokie esame, ir kas mums trukdo pasikeisti. Atsakymo belieka ieškoti savyje, kadangi pasikeitimo procesas skausmingas, tačiau jo suteikiamos galios gydo sielą... Psichologai įvardija net septynis įpročius, kurie nuodija gyvenimą. Pasidomėkime, kokie jie.
daugiau
Naujos mitybos gairės: 7-10 daržovių ir vaisių porcijų per dieną„Daugiau nei 7 vaisių ir daržovių porcijos per dieną gali išgelbėti gyvybę“, – skelbia „BBC News“. Neatsilieka ir kitas populiarus Didžiosios Britanijos dienraštis „The Daily Thelegraph“: „10 daržovių ir vaisių porcijų per dieną – geriausia, ką gali pasiūlyti savo sveikatai“. Visos šios skambios frazės nuaidėjo po didelio masto nacionalinio sveikatos tyrimo Jungtinėje Karalystėje rezultatų apibendrinimo ir interpretavimo. Tyrime dalyvavo 65 tūkst. atsitiktinai atrinktų piliečių iš visos šalies. Tai buvo nuolat vykstanti apklausa, kuri atsižvelgė ir į tokius faktorius, kaip mityba. Pavyzdžiui, minėtos vaisių ir daržovių porcijos per dieną.
daugiau
Pasidaryk pats: dantų pasta be chemijosDantų pastos tubelę galime rasti ko ne kiekvienuose namuose. Deja, ši dantų priežiūros priemonė gali ne tik išbalinti jūsų dantis, bet ir prisidėti prie rimtų sveikatos sutrikimų. Dažnoje dantų pastoje yra bent kelios pavojingos medžiagos, kurios kasdien patenka į organizmą valantis dantis ir ilgainiui ima jame kauptis, todėl prieš renkantis šį gaminį pakuotę reikėtų perskaityti itin atidžiai.
daugiau
Plokščiam pilvukui – 10 gėrimo idėjųDietologai ir mitybos specialistai rekomenduoja per dieną išgerti bent kelis litrus vandens. Tačiau paprastas vanduo įtinka ne visiems. Kuo jį paskaninti? Garsi JAV dietolgė, mitybos specialistė Cynthia Sass milijonams amerikiečių padėjo iš naujo pažvelgti ir pamilti sveikus maisto produktus. Ji dalijasi savo valgariaščio ypatybėmis ir paslaptimis, kaip išlaikyti liekną figūrą ir visuomet jaustis puikiai. Sassy vanduo (Sassy water), kuris pavadintas mitybos specialistės vardu, yra puikus pasirinkimas ne tik norintiems sulieknėti, bet ir tiems, kurie savo organizmą nori palepinti naudingosiomis medžiagomis.
daugiau
Neįtikėtina jogurto nauda jūsų grožiui ir sveikataiAr žinojote, kad jogurtas gražina odą, lengvina skrandžio skausmus ir puikiai valo žalvarį? Šiame pieno produkte gausu gerųjų bakterijų, kurios gerina virškinimą, stiprina imuninę sistemą ir mažina kraujo spaudimą. Susipažinkite, kokią naudą mūsų sveikatai turi natūralus jogurtas ir kokiais dar atvejais šis stebuklingas produktas gali jums pasitarnauti.

Puoselėkite veido odą
Visiškai nebūtina išleisti krūvos pinigų brangiems veido kremams, jeigu norite išvengti nedidelių raukšlių ar siekiate, kad veido oda ilgiau žvilgėtų. Anot dermatologės Hemos Sundaram, jogurte gausu pieno rūgšties, kuri yra pagrindinė daugelio kremų sudedamoji dalis. Būtent ši rūgštis lygina mažas veido raukšleles ir pašalina negyvas ląsteles.

daugiau
Madonnos pamėgta Mėnulio dieta: 3 kg per dieną kaip nebūta!Mėnulio dietos laikosi netgi tokios pasaulinio garso žvaigždės kaip Madonna ir Demi Moore. Ši dieta padeda numesti iki 3 kg per parą esant pilnačiai arba jaunačiai. Ar iš tiesų ji verta tokio didelio dėmesio?

Mėnulio poveikis
Mėnulio dieta pagrįsta visiems puikiai žinomu Mėnulio poveikiu Žemės vandenynams, upėms ir traukos jėga. Kai per pilnatį ir jaunatį Saulė, Mėnulis ir Žemė išsirikiuoja į vieną liniją, pakinta atmosferos slėgis ir vandens judėjimas. Kas iš to? Ogi atmosferos slėgio pakitimas veikia mūsų medžiagų apykaitą, tad iš organizmo greičiau pašalinami toksinai ir riebalai.

daugiau
Kodėl atsiranda cinko trūkumas?Lėtai gyja žaizdos? Kimba įvairios ligos ir infekcijos? Atsirado seksualinio gyvenimo problemų? Suprastėjo uoslė ir skonio receptoriai? Jeigu į šiuos klausimus atsakėte teigiamai, gali būti, kad trūksta gyvybiškai svarbaus mineralo – cinko. Cinkas svarbus normalioms žmogaus kūno funkcijoms palaikyti. Mineralo randama kiekvienoje žmogaus kūno ląstelėje, daugiau nei 200 fermentų sudėtyje. Cinkas padeda efektyviau reguliuoti hormonus: augimo, lytinius, liaukų, insuliną. Reikalingas baltymų sintezei ir ląstelių augimui. Padeda apsaugoti organizmą nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio. Veikia priešudegimiškai, naudingas sąnariams ir kraujagyslių sienelėms.
daugiau
Pavasarinė depresija ir bioritmaiVieniems pavasaris – meilės ir bundančios gamtos, žydėjimo metas. Kitiems jis asocijuojasi su melancholija ir depresija. Ką daryti, kad šis metų laikas nekeltų liūdnų minčių? Regis, rudeninę depresiją suprasti lengviau. Trumpėjančios dienos, vėstantys orai ir apniukęs dangus neatrodo linksmai, tačiau, kodėl tokias pat mintis sukelia ir pavasario Saulė? Visi gyvi organizmai Žemėje gyvena pagal bioritmus. Nuo jų priklauso sveikata, intelektualiniai gebėjimai, nuotaika, hormonų kraujyje svyravimai.
daugiau
Kada bėgiojimas gali pakenkti?Kai nutirpsta sniegas ir rytais nebespaudžia šaltukas, dažnas susimąsto, kad vertėtų pradėti bėgioti. Be to, šiuo metų laiku populiarūs maratonai skatina neapsileisti ir neprarasti geros fizinės formos. Verta atsiminti, kad netaisyklingas bėgiojimas gali padaryti daugiau žalos, nei naudos. Bėgiojimas – užsiėmimas rimtas ir jam reikia tinkamo pasiruošimo. Užsienyje tyrimais nustatyta, kad žmonės, per savaitę nubėgantys virš 30 kilometrų 12 km per valandą ar greičiau labiau rizikuoja gyventi trumpiau nei tie, kurie lėčiau bėga trumpesnius atstumus. Anot kardiologų, greitas ilgų distancijų bėgimas kenkia širdies veiklai.
daugiau
2541 - 2550 iš 2789 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  251 252 253 254 255 256 257 258 259 260  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke